Pantoffelheld!

We hebben de strijd aangebonden Marth afkeer van kousen! Iedere morgen staat ze op met dezelfde missie: ZO VLUG mogelijk haar kousjes afkrijgen!
Gisterenmorgen was het weer zover: ze was nog maar een 10-tal minuten aangekleed en ja hoor .. ze was al een kousje kwijt; nog geen drie minuten nadien was het tweede exemplaar ook al verdwenen! Dat spelletje gaat zo de hele dag door, telkens opnieuw: kousen aan, kousen uit, kousen aan, kousen uit ...
Tijdens het shoppen zag ik deze leuke pantoffeltjes (met een velcro-sluiting!) liggen en dacht dé oplossing gevonden te hebben! Niets is minder waar: Marth haar 'bedrevenheid' is niet te onderschatten! Gisterenavond is ze er al opnieuw in geslaagd om ze beiden van haar voetjes te krijgen...
Vandaag een nieuwe poging: kniekousjes ...

Plaats een reactie