Hoe verloopt een Marth-dagje?

07.15u    Goeiemorgen-morgen, goeiedag, wat ben ik blij dat ik je weer begroeten mag! Mama is nog één hoopje slaap, papa wrijft z'n slappers uit z'n ogen, maar Marth is al klaarwakker! Rustig wakker worden zit er voor mij niet in deze ochtend want Marth heeft blijkbaar reuzehonger! Marth geniet van het ontbijt op (ons grote) bed, dus kan ik nog even blijven liggen... zalig! Lang leve de zondagochtend!
8.30u   Speeltijd! Gisteren hebben we haar speeldorp uit haar park weggenomen. Op die manier zal ze meer gestimuleerd worden om zich te 'bewegen' in haar park. Ze doet al aardig haar best!
9.15u   Marth begint in haar oogjes te wrijven en aan haar oortjes te friemelen ... conclusie: opnieuw bedtijd! ZZZZ...
11.05u   Vanuit de slaapkamer horen we ons kindje hele verhalen vertellen, haar dromen naar babytaal aan 't vertalen misschien? Het klinkt héél vrolijk dus 't zal een deugddoend (schoonheids)slaapje geweest zijn! :-) Na bedtijd is het badtijd! En dan nog wel in het grote bad samen met mama! Waterpret gegarandeerd ...
11.30u   Na een plenzend avontuur in het bad: etenstijd! Wat schaft de pot vandaag? Rijst met tomaat en tongfilet verwerkt tot een heerlijk soepje (zelf geproefd uiteraard). Een kleine uurtje later volgt nog wat melk om het geheel door te spoelen.
14.30u  Opnieuw doodoo-tijd! Slaapwel Marthje!
15.45u   Mevrouw kondigt zich opnieuw aan. Tijd om aan fruitpap te denken! Ingrediënten: 1 kiwi, 1/2 banaan en 1 koek! Smullen maar! Straks nog een wandelingetje om alles vlotjes te verteren ...
18:00u  Na een flinke wandeling én een bezoekje aan vriendje Rune, komen we weer in ons huisje toe. Tijd om wat te spelen met papa en de vliegende Hippo!
20:15u   Grote dorst én tijd voor de pyjama!
21:00u   Een dikke kus van papa en mama: slaapwel Marthje.

Plaats een reactie