Marth is geboren!

Deze nacht zijn de weeën onverwacht begonnen... 13 dagen voor de uitgerekende datum kondigt onze baby zich aan!

Mama moest zowiezo om 10.00u bij dr. Bafort op controle. Papa vindt het allemaal héél spannend en gaat uiteraard mee ... HUP valies in de auto en we zijn weg! Om 11.00 uur zijn we gestart met het 'échte werk' ... water gebroken en hevige(re) weeën. SPANNEND vandaag worden wij mama en papa van een zoon OF een dochter!!! ...

Om 15.39 is het eindelijk zover: het is een meisje! Marth Vernieuwe is geboren! :-) Ons kleine wondertje meet 49 cm en weegt 3.200 kg. Wat een flinke baby! Na de gebruikelijke tests krijgt papa dochter Marth in z'n armen. Het doet deugd om kleine Marth in onze arme te hebben en het voelt heel natuurlijk aan. Na zo'n lange reis begin je natuurlijk bij het begin: eten. Marth geniet vanaf het eerste moment van de borstvoeding. Papa Tim bekijkt alles vol bewondering. En hij zag dat het goed was ... Zo'n grote gebeurtenis!

Plaats een reactie