De uitgerekende datum ... 28 april

Hier lig je dan, Marth, met je oogjes wijd open, nieuwsgierig naar de wereld om je heen. De uitgerekende datum prijkt vandaag op de kalender maar jij besliste om wat vroeger te komen. 13 dagen geleden was ik nog gewoon Saïda, in blijde verwachting ... En nu ben ik mama. De dagen in het ziekenhuis zijn voorbij gevlogen. Die eerste vijf dagen op de materniteit om onze dochter te leren kennen en aan te voelen. En toen kwam de Grote Dag eraan: naar huis! Toen we de straat in reden zagen we een heleboel ballonnen hangen aan de voordeur, de garagepoort en het raam! Oma Ingrid, opa Michel, tante Maïthé en trotse nonkel Davy hadden zelfs een slinger aan de deur opgehangen met 'Welkom thuis Marth'. Ondertussen zijn we al een weekje thuis. Samen, met ons 3'tjes genieten we van de rust in Stalhille. Ik ben blij dat papa ook deze week nog thuis is, samen kunnen we groeien in het mama en papa zijn. De eerste dagen verliepen wat chaotisch maar de routine komt er beetje bij beetje in, de dagen vliegen voorbij. Veel knuffelen, wiegen, voeden, slapen, pamperen... En gisteren en eergisteren zijn we zelfs gaan wandelen. Onze dochter is fan-tas-tisch. We bewonderen Marth zo!

Plaats een reactie