Marth @ Hasselt

Het voorbije weekend zijn we met ons 3'tje een weekendje weg geweest naar dé Jeneverstad bij uitstek ... Hasselt! De allereerste mini-vakantie met Marth erbij. Helaas, lang uitslapen op zaterdagmorgen zat er niet in (de wekker van dienst stond nogal vroeg), dus hebben Tim & ik genoten van een heerlijk ontbijtbuffet. 's Middags hebben we een (flinke) historische wandeling gedaan doorheen Hasselt met regelmatig een terrasje natuurlijk want onze kleine meid was héél erg hongerig (2de groeispurtje?). Op zondagmorgen zijn we de dag super-relaxed gestart: Marth en ik zijn samen in het bad geweest (de bewijsfoto's zijn er maar worden niet gepubliceerd :-) ). 's Middags zijn we met de bankkaart in de hand gaan outlet shoppen in Maasmechelen Village. Het was een héél tof weekendje uit! :-)

Plaats een reactie