Prijs per kilo?

Vandaag gingen we voor het eerst naar de 'weginge'. Weegschaal en meetlat werden ingeschakeld want werd Marth opnieuw gewogen en voor het eerst sinds haar geboorte opnieuw gemeten. Ik vond het dus hééll erg spannend! Aan haar kruippakjes merkte ik dat ze al een flink stuk gegroeid was ( te héét gewassen kon ook natuurlijk). Maar neen hoor, mijn wasmachine-handleiding heb ik goed doorgenomen want onze kleine meid meet maar liefst 57 cm. Ze is dus al 8 cm gegroeid (in 7 weken tijd)! Ze is ook al flink aangekomen: ze weegt 5.220 kg (ze is dan ook verzot op mama's lekkere melkje)! Marth vond het daar best wel een gezellige boel bij Kind & Gezin... Als verwelkoming plaste ze (in een zwierig boogje - zoals ze vaak thuis oefent) de tafel onder (kwestie van indruk te maken natuurlijk bij de allereerste ontmoeting)! En elk goed feest wordt natuurlijk begeleid door een receptie of een etentje ... dus liet ze me nog een borst bovenhalen om haar te voeden ;-). Kleine bébé's wat zijn ze toch superschattig! Marth, we houden hééll véél van jou!

Plaats een reactie