1 september, ook voor prinsjes en prinsesjes (cfr. Het Nieuwsblad)

1 september gelijk met 'terug naar school'!
Zover zijn wel (gelukkig) nog (lang) niet maar 1 september was ten huize Vernieuwe-Hollevoet toch ook wel speciaal! Vandaag ging Marth voor het eerst naar Tosca, de dagmoeder! Het is een superlieve vrouw en de kindjes zijn dol op haar maar toch deed mijn mama-hartje vandaag wat pijn om mijn allerliefste bébé daar achter te laten! Heb zelfs een traantje, en nog ééntje  en nog ééntje moeten wegpinken. Maar Marth had er zelf niet zo veel last van: ze had het heel druk met om zich heen te kijken naar de vele kindjes en het nieuwe huis waarin ze terecht gekomen was. Kortom: een ideaal (nieuw) speelterrein voor onze kleine meid! Ze is heel flink geweest bij Tosca: veel gelachen, veel gespeeld, een flinke doodoo gedaan, lekker gegeten en gedronken ... En mama zag dat het goed was! Morgen dag 2 ...
Binnekort komen er nieuwe foto's online! :-)

Plaats een reactie