Prinses op haar troontje!

Zondag=rustdag maar dat was vandaag niet het geval ten huize Vernieuwe-Hollevoet! Tante Maïthé en mama Saïda hebben de handen uit de mouwen gestoken: Marth haar zitstoel is gemonteerd! Gegarandeerd ken je dat 'spelletjes' ook: vijzen, clips, draaiertjes, rondellekes in een plastiek zakje gepropt (je houdt al op voorhand je hart vast: zullen er wel genoeg in zitten?), een aantal planken opeengestapeld in die doos én uiteraard niet te vergeten, een zéér handig planneke!  Enfin na een dik half uur zijn we er toch in geslaagd om een degelijke stoel te presenteren aan Marth (die net op tijd wakker werd of misschien was het wij die net op tijd klaar waren). 's Middags hebben we dan haar fruitpapje gegeven terwijl ze op haar troontje zat. Wat heeft dat gesmaakt zeg!!! :-)

Plaats een reactie