Laissez-vous toucher par la nature !

Vorige week zijn we naar Paradisio geweest! Het moment om even alles achter ons te laten, de buitenwereld met zijn voorbijrazende blikken dozen, de jachtigheid, de drukte en wat tijd te nemen om diep te ademen, te ontspannen en rustig rond te kijken. Paradisio binnenstappen = een leuke miniatuurwereld binnenstappen. Kijk en geniet! Het was een leuke verrassing: een miniwereld, klein, op kindermaat gemaakt! Sssht ... ook de allergrootsten vonden het leuk hoor! ;-)

We logeerden in Frasnes-lez-Buisenal. Zelfs mét gps was het bijna onmogelijk om de B&B te vinden. Maar sinds vorige week hebben we onze 'landkunde' wat uitgebreid en het moet gezegd worden 't is een mooie streek! Voor herhaling vatbaar! De dag nadien zijn we op verkenning geweest in Henegouwen: de Archéosite van Aubechies en het kasteel van Beloeil.

Plaats een reactie