Vroem vroooooeeemm!

Een grote kartonnen doos, enkele potjes verf, een dikke penseel, een restje lijm, een paar vellen gekleurd papier, een schaar ... én vooral een gezonde dosis creativiteit en inlevingsvermogen waren een must op deze regenachtige woensdagmiddag! Combineer dit met een actieve peuter/kleuter ... en het resultaat is een AUTO! :-)  Zwierig ging Marth aan de slag met de penselen en de verf: het stuur, de uitlaat, de autodeur, de bumper kregen een kleurtje. De carosserie werd gepimpt met gekleurde papiersnippers en de autospiegels kregen een blinkend stukje aluminiumfolie. Fien had de eer om, op het moment van de testrit, haar als co-pilote te vergezellen!

Aanrader: Jong geleerd, oud gedaan: Marth oefent voor haar rijbewijs! (filmpje)

2 reacties op “Vroem vroooooeeemm!”

  1. Oma Linda, 25/11/2010 om 18:45:21

    Wauw!!!!!! Wat een fantastische cabrio...
    Wanneer mag oma een keertje meerijden ?

  2. Eva, 26/11/2010 om 9:03:01

    super!!! de deur kan zelfs écht open! ik zou direct tekenen voor zo'n auto :-) fantastisch gedaan mama Saïda!

Plaats een reactie