HOERA HOERA HOERA!

Fien is negen maanden vandaag! Ze meet 73 cm en weegt 9,160 kg. Aantal tandjes? Nul! Maar daar ligt niemand wakker van (letterlijk en figuurlijk)! Onze jongste dochter is een erg actieve baby: kruipen, springen, rechtstaan, lopen (met een loopwagentje) …  dit alles is een ideale uitlaatklep voor haar enthousiasme.  Haar kruiptechniek schaafde ze de voorbije twee maanden grondig bij: ze is (razend)snel en weet zich bijna overal tussen te wringen. Haar favoriete actieterrein is tussen de stoelen en achter de zetel. De paracommando-techniek is dus verleden tijd. Haar favoriete bezigheden wanneer ze in haar park zit: eerst alle speelgoed  met een ferme zwaai uit het park gooien en dan 'springen'! Tot groot jolijt van Marth uiteraard! Daarnaast is ze dagelijks druk in de weer om ons te imiteren: zwaaien, bravo doen, knipogen, tateren, wijzen ...

Ook metekindje Amber is vandaag 9 maanden! Hoera hoera hoera! :-)

1 reactie op “HOERA HOERA HOERA!”

  1. Oma Linda, 15/12/2010 om 18:01:48

    Altijd al geweten... Fien is een pientere meid!!!

Plaats een reactie