Kempense Meren

Dit jaar kozen we ervoor om de overgang van oud naar nieuw te vieren in de Kempen. Samen met de kindjes en de familie Brunet-Verscheure trokken we naar Sunparks Kempense Meren. Deze prachtige regio was zelfs overdekt met een laagje sneeuw! Tijd om te genieten van het witte wonderlijke landschap hadden we niet. Dagelijks genoten we van héérlijk waterplezier! Het zwembad is een ideale plek voor onze enthousiaste waterratjes. Meijra en Marth gingen met de papa's op verkenning/avontuur in het grote bad, terwijl metekindje Amber en Fien genoten van in het kinderbadje en/of de jacuzzi samen met de mama's!

Een ideaal weekendje uit ... :-)

2 reacties op “Kempense Meren”

  1. Eva, 7/01/2011 om 0:01:30

    Fantastisch! De tijd leek even stil te staan. Ik denk even terug aan het moment van 2010 naar 2011, waar mama Saïda en papa Tim zwaar aan het denken waren wié ze nu eigenlijk waren! Een héérlijk weekendje :-)

  2. natasha, 17/01/2011 om 1:04:27

    Hallo,

    het zijn hele mooie foto's.Da's leuk.Jullie hebben allebei twee meisjes.Jullie kunnen dan veel ervaringen uitwisselen.Die kleine kindjes in die hele boeitjes zijn mooi.

Plaats een reactie