eenzame sokken

Probleem: ik heb een volle mand met sokken. Voor alle duidelijkheid: eenzame sokken! Ik begrijp het niet. Elke dag trekken we een paar sokken aan, komen we terug thuis met een paar sokken aan (ooit al eens thuis gekomen met slechts één sok misschien?), dat paar gaat de wasmand in en belandt uiteindelijk in de wasmachine. En dan, dàn heb je prijs: sokken zonder partner! Af en toe betrap ik er eentje in een dekbedovertrek, onder het bed of tussen handdoeken maar het merendeel blijft eenzaam en alleen achter. Zijn het de kaboutertjes die stiekem met onze sokken aan de haal gaan? Verslindt onze wasmachine sokken? Of zou er een sokkenmonster bestaan?

1 reactie op “eenzame sokken”

  1. nancy, 31/10/2011 om 19:12:26

    misschien een goeie uitdaging om sokken te recyKleren?

Plaats een reactie