En toen werd het herfst ...

Hoera! (Néén, ik ben géén fan van de herfst! Néén, ik ben niet blij omdat de winter voor de deur staat. Mààr winter betekent wel nieuwe creatiefjes!) Deze avond naaide ik een muts voor Marth. Mijn inspiratie haalde ik hier maar ik zette het patroon wat naar mijn hand. Ik koos een gebloemde voering en pimpte de muts met een bloem. Met een half oog op de tv gericht en 1,5 oog op de muts in wording/naaimachine/draad/ ... gericht, ging ik aan de slag. Met wat hulp van het découvitje en een flinke dosis geduld, kwam ik tot dit resultaat! Mijn model is al naar dromenland, dus koos ik een interim. Trouwens, geloof nooit zomaar dat stiften uitwisbaar zijn ...

Morgenavond (misschien): een bijhorende sjaal en (onder het motto ken je kleuter) 2 paar wanten!

Ondertussen paste Marth haar nieuwe muts: ze is dolblij!

1 reactie op “En toen werd het herfst ...”

  1. eva, 12/10/2011 om 19:43:30

    Mooi! Ziet er lekker zacht uit! Ik denk dat ik daar ook mooi zou in staan ;-)

Plaats een reactie