herfstwandeling

De ochtendstond heeft goud in de mond! Ik haat dit spreekwoord, dacht ik deze ochtend toen ik onze bengels hoorde ontwaken. (Vooral op het moment dat Marth naar Fien riep: hé, zusje ben je al wakker?) De dag kondigde zich bovendien aan als een sombre herfstdag (regen, wind, koude ...). Brr, een mens zou voor minder in zijn bed blijven! (Hélaas, die optie behoort tot de verleden tijd, 2 dochters geleden.) Gelukkig piepte de zon deze middag toch even vanachter de wolken! Wij trokken erop uit om een gezonde herfstwandeling tussen de Stalhilse velden te maken. Eindpunt: stal 't Paddegat. Voor we vertrokken griste ik enkele wortels uit de frigo. Alfie was de gelukkige. Marth is dol op Alfie en Alfie is dol op wortels. En oh ja Fien, Marth en mama zijn dol op pannenkoeken en toévallig hebben ze héérlijke pannenkoeken in 't Paddegat! Voilà, het leven kan toch simpel zijn hé!

2 reacties op “herfstwandeling”

  1. Saïda, 10/10/2011 om 19:33:28

    én niet te vergeten: een DUVEL voor papa Tim!

  2. eva, 12/10/2011 om 19:45:17

    Aha! Alfie is het paard! Mag iedereen met een wortel op Alfie zijn rug zitten?

Plaats een reactie