Cupcakes

Marth vindt het ontzettend leuk om samen te 'koken'. (Desserts vallen extra in de smaak, van wie zou ze dat mee hebben?) Gisteren bakten we héérlijke cupcakes! Het is eenvoudig en lekker, ideaal om samen aan de slag te gaan dus! Ingrediënten in een mengkom doen, roeren, proeven, mixen ... én de wacht houden voor de oven tot de cakejes klaar zijn! (Er moest maar eens iemand aan de haal gaan met dat lekkers!)

Tijdens hun middagdutje versierde ik enkele cupcakes met suikerpasta (rolfondant) en eetbare parels. Met als kers op de taart: een prinsessencupcake voor Marth! (Helaas, geen foto - De cupcake was al verorberd voor ik nog maar aan een foto nemen kon dènken).

Cupcakes baken is kinderspel, letterlijk en figuurlijk!

1 reactie op “Cupcakes”

  1. Oma Linda, 6/11/2011 om 21:55:12

    Cupcakes van Marth zijn superlekker! Oma kan het weten want ik kreeg er voor mijn verjaardag...

Plaats een reactie