Jules op bezoek!

Naar aanleiding van het thema 'logeren' mogen de kleuters Jules (de klaspop) om beurten meenemen naar huis. Ze kunnen met hem spelen, een wandelingetje maken ... . De volgende dag brengen de kleuters dan verslag uit van hun belevenissen met Jules.

Vrijdagavond was het zover: Jules mocht mee naar huis! Met haar boekentasje, Jules én Jules' rugzakje in de hand gingen we haar huis. Thuis had Jules er op slag een fan bij: Fien! Het hele weekend stond Jules in het middelpunt van de belangstelling! Samen beleefden we leuke avonturen en met pijn in het hart namen we maandagochtend afscheid van Jules! Hopelijk tot nog eens!

Jules' afscheidscadeau: (vers van onder 't naaimachien) een warm mutsje en een hip joggingspakje (broek + kaptrui), ideaal om de koude winterdagen door te komen!

filmpje: WEEKEND IN BEELD: Jules!

2 reacties op “Jules op bezoek!”

  1. Oma Linda, 14/12/2011 om 17:12:23

    Zo te zien is Jules echt verwend geweest ten huize Vernieuwe..Echt tof!

  2. nancy, 15/12/2011 om 20:23:23

    echt wreed tof gedaan, en goe muziekje erbij!!!

Plaats een reactie