De Sint was hier!

Het was even stil op de blog ... maar hier zijn we wéér!

Vlak voor de Sint op bezoek kwam, knutselde Marth thuis een heuse stoomboot (de nodige inspiratie hadden we toen opgedaan). Benodigdheden: een schoendoos(je), zwarte verf, stevig karton, een stukje kleurrijk touw, een keukenrol, papier,  stiften een gezonde dosis creativiteit en een enthousiaste kleuter! Check!

We knutselden ook een Sint en een Zwarte Piet. Benodigdheden: 2 ronde (smeerkaas) doosjes, zwarte/rode verf, een flinke prop watte, glitterlijm, oogjes, 2 plantenstokjes, crêpepapier, een pluim en opnieuw en gezonde dosis creativiteit en een enthousiaste kleuter! Check! :-)

Begin december kwamen de Sint en zijn Zwarte Pieten langs! Op een mooie zaterdagochtend ontdekten Marth en Fien een heleboel leuke cadeautjes in de living! Een heuse DORA-tent, stiften, een verkleedkleedje, badspeeltjes, zwembandjes, een keukenschort én bijhorende koksmuts, een puzzel en een mand vol heerlijke chocolade en lekkere koekjes! Mmm ...

Zalig toch hé, die kindertijd!

Plaats een reactie