Prinsessenkroontje

Zelf kleedjes of andere naaisels maken lijkt tegenwoordig 'in'. Zo getuigt de populariteit van de vele creatieve blogs. Misschien ben ik ook wel zo'n hippe creatieveling die graag de eerste stapjes wil zetten in de wereld van de naaimachine? Voorlopig hou ik het nog bij naaien voor dummies. Gisteren ging ik aan de slag met naald en draad, zo gaf ik lapjes kleurrijk vilt een nieuw leven: een prinsessenkroontje! Ik moet zeggen: verrassend viltwerk ;-). En dan nu... pronken maar!

3 reacties op “Prinsessenkroontje”

 1. Saïda, 12/03/2011 om 11:12:31

  Mijn inspiratiebron: http://www.refugeecrafter.com

 2. Oma Linda, 12/03/2011 om 15:46:03

  Proficiat mama Saïda! Een schitterende kroon voor een lieve prinses!

 3. lot, 15/03/2011 om 11:25:08

  Amai, sjieke dinges! Ben eindje geleden ook in 't naaien gevlogen...maar moet eerlijk bekennen...veel goeie intenties, maar de tijd ervoor vinden e...
  groetjes!

Plaats een reactie