Plop gaat trouwen!

Vandaag zijn we naar de PLOPshow geweest! Meijra en Marth beleefden samen met hun kaboutervriendjes een héérlijke middag! Dansen, roepen, lachen, gieren en brullen dus!

Oh nee! De kabouters vinden een brief in het kabouterbos en kijken verschrikt op; Tante Plap komt op bezoek! De groottante van Plop, een grote bemoeial en oude strenge tante, vindt namelijk dat de kabouter toe is aan een vriendinnetje en komt hem een handje helpen… Maar of Plop daar nou blij mee is? Zodra Tante Plap in het bos arriveert, verandert ze de boel en is niemand meer zichzelf. Ze bemoeit zich zelfs met Kwebbel, Klus en Lui die bezig zijn met het organiseren van een leuk feestje. www.studio100.be

2 reacties op “Plop gaat trouwen!”

  1. Saïda , 8/03/2011 om 20:30:55

    Uiteraard beleefden ook de mama's een fantastische middag! Wij kiezen voor de leuze: La vie en rose!;-)

  2. annelies, 8/03/2011 om 20:43:14

    ook Lucas en Eva konden de show bijzonder smaken!

Plaats een reactie