prinses Yentl & prinses Marth

Vandaag is het aswoensdag. De Voil-Jeanetten zijn niet langer meester van de straat en we zitten door onze voorraad confetti heen. Marth trekt zich daar niets van aan, haar favo dresscode blijft haar prinsessenjurk!

Deze ochtend kwam vriendinnetje Yentl spelen. Even ter verduidelijking: Yentl mét prinsessenkroontje én prinsessenring!

Er is werk aan de winkel: mijn schminkloopbaan is pril maar ik ga aan de slag met felrode lipstick, véél roze schmink, schminkpotloden en héél veel glitters! Schminken is altijd leuk want wie wil er nu niet een ochtend veranderen in een prachtige prinses?! Elk meisje wil een échte prinses zijn!

Voor alle duidelijkheid: hier hebben de prinsessen Carnaval Yentl en Marth dus nog steeds de macht over de stad ... euchm het dorp!

1 reactie op “prinses Yentl & prinses Marth”

  1. nancy, 16/03/2011 om 10:47:12

    leuke foto! ze heeft er zeker van genoten. voor herhaling vatbaar!

Plaats een reactie