Plopsaland!

Donderdag gingen we naar Plopsaland.

We maakten samen een wonderlijke boottocht door het bos van Plop. Honderden kabouters zijn er dag in dag uit doorheen de 4 seizoenen druk in de weer. We herkenden kabouter Plop, Klus, Kwebbel en Lui.  Adembenemend, 't leek net een sprookje! De konijntjes in de Ploptuin huppelden vrolijk in het rond. De papa's huppelden vrolijk met hun dochters mee! :-)

Samen met de papa's klommen Marth en Meijra op een brandladder en ze hielpen Samson & Gert met een brandslang vuur te bestrijden.

De stoere meiden (en hun mama's!) waagden zich op een heuse piratenbrug! (En eens aan de overkant mochten we dan lekker naar beneden glijden,  joepiiieee!)

Marth ontmoette zelfs haar heldin Mega-Mindy!

Bumba's speeltuin scoorde bij de kleinste meisjes: Amber en Fien. De schommel, tunneltjes, een glijbaantje, een wip ... de pret kon niet op!

We beleefden samen met Kabouter Plop een dol avontuur tijdens een leuke paasshow! Fien genoot met volle teugen: ze klapte en 'danste' enthousiast mee. Nog meer plezier voor de het hele gezin: een ritje op een authentieke draaimolen.

Voor de mama's en papa's zorgde Anubis the Ride voor sensatie om de adrenaline door de aderen te laten stromen!

Kortom: het was een fijne dag!

Plaats een reactie