De mooiste vis van de Lac ...

... dit was het kampthema! Kamp?!? Ja hoor, Marth was deze week op kleuterkamp! Het was een weekje vol watergewenning (ahja vaneigens: de vis hé), avontuur, dansen en zingen, knutselen (ahja vaneigens: de vis hé) en nog een heleboel andere speelse, leuke en sportieve activiteiten.

Gisteren was er een 'slotshow' met als hoogtepunt tjoe tjoe wa (filmpje). (Geloof me: het fragment tot het einde bekijken loont écht de moeite!) Daarna kregen alle kindjes een brevet én evaluatie! (Marth, het meisje met de vele verhalen. Je deed altijd mee en je bent echt een flinke meid!)

Marth vond het reuzefijn! (Op mijn vraag: "Ga je volgend jaar opnieuw op kamp?", antwoordde ze: "Ja, dàt is een goed idee, mama!")

Nèh (zoals Marth tegenwoordig vol overtuiging zegt als ze iets in de verf wil zetten), dat was het dan voor vandaag!

Plaats een reactie