uilskuikentjes ;-)

Elke wijze uil begon als uilskuiken (BZN september 2011).

Schitterende spreuk, vind ik! Zo leuk zelfs dat ik die absoluut wil delen met jullie!Tweemaandelijks ontvangen we een (gratis) inspirerende spreuk van BZN. Keer op keer nodigen de spreuken uit tot nadenken, verdieping en misschien wel verandering. Even tijd nemen om een kritische blik te werpen op jezelf, je omgeving en de wereld. De spreuk die vorige week in de bus zat, krijgt een mooi plaatsje in huis. Wijsheid kan je niet leren in dikke (school)boeken. Wijsheid moet groeien. Groeien is risico's nemen, jouw unieke bijdrage leveren, jezelf durven zijn. Wijsheid verwerf je. Laat onze bengels maar groeien, stap voor stap. Omringd door warmte en liefde, willen we hen laten proeven van de wereld ...

Plaats een reactie