Verandering van spijs doet eten: cupcakes!

Koken is hip! De talrijke kookprogramma's op tv bevestigen dat koken cool is! SOS Piet, Komen eten, Mijn restaurant, Dagelijkse kost ... en voor wie dan nog niet voldaan is, is er het kookkanaal Mjam! Nu koken stilaan een nationale hobby aan het worden is, was het dringend tijd om mee op de kar te springen! Ik heb gekozen om het nuttige aan het aangename te koppelen: cupcakes versieren! Samen met enkele leuke dames gingen we aan de slag. Tijdens deze workshop startten we onmiddellijk met het versieren van de cupcakes. We leerden enkele technieken aan om vlot cupcakes te bekleden met fondant en uiteraard ook om ze te versieren met uitstekers, glitters, parels ...  Cupcakes versieren: het is vrolijk, lekker en leuk om te doen!

(Cupcake is een Engels woord voor een klein gebakje, meestal gebakken in een klein papieren of aluminium bakje. Het kan op verschillende manieren worden versierd.)

2 reacties op “Verandering van spijs doet eten: cupcakes!”

  1. Martine, 31/08/2011 om 10:46:41

    Hallo Saïda, ik ben de 'oma' die naast je zat op de cupcakes avond. Ik ben zelf professioneel copywriter (publiciteit schrijven)geweest en kan je zeggen dat je blog hyperleuk is, goed geschreven en dapper vol gehouden. Fijn om te lezen. En je cupcakes zien er al even stralend uit.Succes verder!

  2. Marlies, 31/08/2011 om 13:57:00

    Hoi!
    Leuke blog! Het was inderdaad een zeer geslaagde avond. Voor herhaling vatbaar. Jouw cupcakes zien er echt magnifiek uit! Leuk om ze nog eens te zien. Op foto zijn ze altijd nog spectaculairder :-). Super!

Plaats een reactie