Ik recyKLEERde!

Vorige week dook ik mijn kleerkast in (en kwam tot de conclusie dat ik moeilijk afscheid kan nemen van die inhoud dus daarna dook ik papa Tims kleerkast in) mét succes. Mijn buit bestond uit een hemd.

Ook Studio Stik sprong mee op de kar! Vorige week stond er een avondje Studio Stik op het programma. (Bij Studio Stik vzw komen creatieve dames samen om iets 'naais' naar keuze te maken, inspriratie op te doen, te tetteren ...)

Ik kwam thuis met een kleedje voor Fien (Enfin, had ik wat minder gekletst dan kwam ik effectief thuis met een kleedje, in werkelijkheid kwam ik thuis met een bijna-kleedje).

Ik koos een eenvoudig patroon uit een hip boekske en vrolijkte het kleedje wat op. Ik naaide een blauw boordje onderaan de rok, voegde er enkele felle knoopjes aan toe (genaaid op wat ooit het midden van het hemd was) en koos voor een leuk accent op de borst. Achteraan het kleedje is er een label met een 'P' erop (de P van Papa uiteraard).

RecyKleren is een geweldig initiatief, niet? Goed voor je portemonnee, het milieu en je grijze hersencellen! (Deze wijze woorden zijn van Boomie en verdorie, dat ze gelijk heeft!)


3 reacties op “Ik recyKLEERde!”

  1. Joke, 22/09/2011 om 22:50:41

    Leukleuk, en nu heb ik nog inspiratie om te volgen op pinterest (via boomie), die verslaving neemt katastrofale vormen aan ;)

  2. Charlotte, 23/09/2011 om 8:18:14

    Super geslaagd! Zeker de frivole detailkes! Heb hier ook wat oude hemden liggen, nu nog eens een gaatje vinden om ermee aan de slag te gaan. Wel grappig dat we in manliefs kast altijd wel iets vinden, maar het in de onze wat moeilijker is ;-)

  3. Oma Linda, 23/09/2011 om 11:17:19

    Weer een mooi geslaagde creatie! Proficiat voor mama Saïda!

Plaats een reactie