Wat schafte de pot ... euch ... deze week?

Vorige week gingen we van start met een weekmenu!  Deze Madame is er al even mee bezig maar ik had er eerlijk gezegd mijn bedenkingen bij. Het leek wat saai om ruim één week op voorhand al te weten wat er op ons bord zou komen...  Nu, vorige week zette een vreemde hersenkronkel me aan het werk en het resultaat was een weekmenu én het bijhorende boodschappenlijstje!

Na zo'n weekje proefdraaien, moet ik jullie bekennen dat ik het wel gemakkelijk vind zo'n weekmenu, efkes uw hersenen pijnigen en verder ben je voor de rest van de week op je gemak! Geen boodschappen meer tijdens de week (behalve wat verse groenten en charcuterie in een plaatselijk supermarktje) én bovendien keek ik - tegen alle verwachtingen in- elke avond uit naar het avondmaal! Nog een meevaller: het viel nog in de smaak ook bij de huisgenoten! :-)

Wat een uitdaging en vooral wat een efficiëntie! Dat smaakt naar méér!

2 reacties op “Wat schafte de pot ... euch ... deze week?”

  1. marinda, 30/01/2012 om 11:55:19

    Wat een fantastisch idee. Normaal is het elke dag twijfelen wat we gaan eten, maar nu ik jullie weekmenu zie, zal dat al veel beter gaan. Maar jullie mogen altijd een bordje bijzetten voor mij ook :). ziet er allemaal heel lekker uit. In ruil maak ik wel een fantastisch dessertje.

  2. Saïda, 30/01/2012 om 13:14:47

    Die dagelijkse twijfel herken ik! Hahaha, wat een deal! Als ik jouw taarten/cupcakes zie, komt dat dik in orde! Mjammie! :-)

Plaats een reactie