Fien & Marth

Binnenkort wordt Fien 2 jaar en mag Marth vier kaarsjes uitblazen! De tijd vliegt en onze meiden genieten met volle teugen van het leven! Voor Marth is elke 'werkdag' op school, één groot feest! Fien leeft zich uit bij de dagmoeder: de wereld ontdekken samen met haar vriendjes!

Elke dag is een mijlpaal in hun jonge leventje! Ze verrassen ons met een gevatte uitspraak, één of andere acrobatisch toer, komen thuis met een ongelooflijk verhaal of ze vertederen ons met een spontane kus of knuffel!

Over ongelooflijke verhalen gesproken: hun verbeelding kent geen grenzen! Met een toverstaf in de hand, wordt papa in een handomdraai Piet Piraat, mama wordt Kwebbel en Fien krijgt letterlijk én figuurlijk de jurk van Dora aangemeten! Dagelijks houden onze bengels verkleedpartijtjes. Carnaval is voor hen dus hét feest bij uitstek! (Stiekem werk ik aan een leuk kleedje voor Marth. Nieuwsgierig? Hou de blog in het oog! :-) )

Een kleuter is niets meer en niets minder dan een klein mens. :-)

Plaats een reactie