eendenpoel

Situatie: je peuter is op ontdekkingstocht geweest en tegen bedtijd blijkt dat zijn/haar knuffelvriend zoek is! Crisisberaad: op zo'n moment wordt een officieel opsporingsbericht overwogen! Dit probleem klinkt wellicht bekend in de oren van heel wat ouders. Om veel tranen en slapeloze nachten te vermijden kochten we voor Marth 2 knuffels waar ze erg gehecht aan was als baby en peutertje. Eenvoudig, niet? Fien echter vond haar eigen knuffels maar niets en koos een afdankertje van Marth: een knalgele eend. Geen enkele andere knuffel kon haar hartje bekoren, dus gingen we noodgedwongen op zoek naar een look-alike (thx tante Maïthé!). Die (ondertussen al niet meer zo knalgele) eendeman en kwakkwak (ja hoor, ze hebben elk een naam!) bieden troost, helpen bij het inslapen en gaan overal mee naartoe (en moeten bij gevolg regelmatig eens in bad). Ook Nora kreeg een leuke knuffel! Benieuwd of deze knuffel haar uitverkorene wordt ...

Plaats een reactie