money in the pocket

Sinds dochterlief naar school gaat, geef ik elke maandagochtend (met schaamrood op de wangen) een aftands geldbeugeltje mee. Het plan om zelf zo'n ding te naaien bleef op de TO SEW-lijst staan ... tot ik in een winkel zag dat een (saai) geldbeugeltje al gauw 6 euro kost! Vol enthousiasme dook ik in mijn doos met restjes stof en vond al snel enkele lapjes die nog de moeite waren! Vier lapjes van 10-15 cm, een restje vlieseline (2 x 10-15 cm) om het geheel wat steviger te maken en een ritsje. (Mmm ... dat ruikt naar recyclage, niet?) Inspiratie deed ik op op het net en niet veel later maakte ik mijn beide dochters blij met een schattig geldbeugeltje. (Nu ja, eerlijk is eerlijk, de afwerking liet even op zich wachten. Vaak heb ik de neiging om alles wat met de hand genaaid moet worden, te negeren. Maar nu is ook het keergaatje dicht.) Klaar om in januari opnieuw te starten - zonder schaamrood op de wangen!)

1 reactie op “money in the pocket”

  1. Eva, 21/12/2012 om 20:58:22

    wat een mooi portemonneetje! (Ben ik stiekem een beetje jaloers?) ;o)

Plaats een reactie