Aanrader

Het weekmenu viel wat in het water tijdens de maand december. Het voornemen was er maar daar bleef het bij :-( Over voornemens gesproken: het nieuwe jaar staat voor de deur! Naar goede gewoonte: een nieuw jaar, nieuwe voornemens! Goede voornemens waarmaken is een kwestie van realiteitszin (en planning). Eéntje verklap ik alvast (de andere hou ik lekker voor mezelf): het weekmenu nieuw leven inblazen!

Alvast zin in een voorsmaakje?

Ingrediënten: volkoren pasta, 2 rode paprika's, 2 avocado's, verse peterselie, een plak ham en p&z. Ingrediënten dressing: 1 lepel mosterd, 2 lepels balsamico en 2 lepels olijfolie.

Aan de slag!

Grill de paprika's in de oven tot de schil bruin ziet. Zo kan je de schil makkelijk verwijderen (= beter verteerbaar) en krijgt de paprika een heerlijk zoete smaak! Kook ondertussen de pasta gaar. Snij het vruchtvlees van de avocado en de ham in blokjes en hak de peterselie fijn. Snij de paprika in grove stukken. Meng deze ingrediënten met de dressing en kruid met p&z.

In een handomdraai stond gisteren deze héérlijke pasta op tafel!

Plaats een reactie