Oh! Kijk!

Kijk! Een heus kersttafereeltje in een (schoenen)doos!

Een kerstboom zonder kerststal is niet compleet maar tot op vandaag hebben we géén kerststal in huis - we zijn op zoek naar een mooie (betaalbare!) kerststal, waar kinderen mee kunnen spelen - iemand een tip?) Dus knutselden we een leuke kijkdoos. De figuurtjes vond ik hier én de enthousiaste/fantasierijke kids hebben we in huis! Check!

Snij in het deksel een grote opening en plak daar crêpepapier op. Kies een leuke kleur want dat geeft sfeer aan de kijkdoos. Snij aan de zijkant van de doos een kijkopening. Plak aan de binnenzijde van de doos gekleurd papier. Plak de figuurtjes op de juiste plaats op de bodem of aan de zijkanten en kijk af en toe door 't kijkgat, zodat de figuurtjes niet achter elkaar staan. Veel knutsel- en kijkplezier!

Plaats een reactie