Luier overboord!

Wat een belangrijke nieuwe stap voor onze kleuter! We zijn gestart met de zindelijkheidstraining (wat een vréselijk woord toch, niet?!) of om het in gewone mensentaal te zeggen Fien gaat op het potje! Vorige woensdag startten we ermee. Fien kwam thuis en zei plots dat ze pipi moest doen ... we zetten haar op 't potje en voilà we waren vertrokken (mét succes)! Telkens Fien pipi doet in haar potje, mag ze -als beloning- een leuke sticker kleven op een groot blad. Ze vindt het leuk, spannend en is héél erg trots op haar verzamelde stickers (thuis én bij de dagmoeder)!

2 reacties op “Luier overboord!”

  1. Tosca, 25/03/2012 om 18:11:27

    Superflink van Fien en ze gaat voor de stickers hoor!
    Bravo !

  2. oma Linda, 27/03/2012 om 9:32:34

    Een dikke proficiat voor onze grote meid!

Plaats een reactie