weekmenu

Misschien lijkt of het de weekmenu's een stille dood gestorven zijn, maar ik kan jullie enkel het tegendeel bevestigen! (Oké, ik geef het toe ... tijdens de krokusvakantie, schrapten we het menu) Met evenveel enthousiasme volgen we er na die vakantie opnieuw in. Deze week komen er opnieuw enkele héérlijke receptjes aan bod: oa. waterzooi met koolvis en de lemon curd. Het dessert is héél makkelijk en vooral super lekker! Nu, voor alle duidelijkheid: ik ga jullie niet wekelijks laten meegluren in onze borden! :-) Smakelijk!

1 reactie op “weekmenu”

  1. marinda, 7/03/2012 om 16:18:04

    ooh, da's jammer dat wij niet elke week mogen meekijken in jullie keuken. was nogal makkelijk voor ons. niet meer moeten zoeken wat we weer gaan eten. af en toe eens meekijken zou leuk zijn.

Plaats een reactie