pizza du chef

Om de officiële start van da paasvakantie te vieren, aten we gisterenmiddag pizza! Voor 't gemak gebruikten we een gekochte pizzabodem. Pizza is een succes voor jong en oud, maar laat ons eerlijk zijn, met bengels in huis is een aangepaste vulling een aanrader. De basis is  tomatensaus waarop we deze keer ham, maïs, mozzarrella en kerstomaatjes legden. We kruidden met p&z, look, tijm, basilicum en oregano (geeft een pittige Italiaanse toets - mmm- héérlijk).

Kort samengevat is pizza: makkelijk, leuk, smakelijk, gevarieerd en een beetje exotisch ( en de Italiaanse zon dénken we er gewoon even bij).

En dan nu: SMULLEN maar!

1 reactie op “pizza du chef”

  1. eva, 10/04/2012 om 22:12:44

    mmmmm! Ziet er lekker uit! én leuk! Zet ik morgen op het menu! Merci voor de tip :-)

Plaats een reactie