Naaien voor dummies

Dit kon de titel van een bericht zijn dat ik ongeveer 1 jaar geleden postte! (Naaimachines leken toen nog behoorlijk ingewikkeld.) Het begon met een workshop, een verjaardagskroontje,  een bezoekje aan een stoffenwinkel én een buit die bestond uit een heleboel leuke stofjes! Ondertussen zijn we vele creatiefjes verder ... én staat er een mand gevuld met mooie stofjes te wachten. Véél plannen, nog méér leuke patroontjes, een overvloed aan inspiratie ... maar soms wat weinig tijd - hélaas - om dit alles tot uitvoering te brengen. Het is fijn om onze dochters te zien paraderen in een uniek kledingstuk!  En bovendien is de conclusie: naaien is hip (Naaien een bezigheidstherapie voor oma's met grijs in krulspelden gedraaid haar? Die tijd is lang vervlogen!) én naaimachines zijn hélemaal niet  eng! :-)

Plaats een reactie