The summer is coming!

enfin ... dat hopen we met z'n allen! Hoog tijd dus ook om mijn naaimachine af te stoffen en er weer in te vliegen! Om dat ultieme zomergevoel wat te versterken vulde ik de kleerkasten van onze bengels aan met een nieuw creatiefje. Een kleedje voor Marth, genre bubble dress. Het prachtige stofje (een couponneke) kocht ik vorig jaar maar nu pas kreeg het bestemming -en eerlijk gezegd, het kleedje doet het stofje alle eer aan, niet? - amai zo'n schoon stoefertje (zou Kamiel zeggen).  En een rokje voor Fien. Ik was onmiddelijk gecharmeerd door het schattige, sprookjesachtige stofje! Fien is in de wolken met haar zwierrokske (en Marth wil ook 'iets' met Roodkapje en de boze wolf).

2 reacties op “The summer is coming!”

  1. Oma Linda, 3/05/2012 om 21:16:58

    Wow!!! De "naaifee" is weer aan het werk geweest....
    Een supercool resultaat!!

  2. annelies, 3/05/2012 om 22:40:24

    amaai, zou ik dat ook kunnen :-) kheb toch al het boeksken é

Plaats een reactie