Operatie renovatie

Naast de talloze kookprogramma's, zijn ook heel wat programma's op televisie die allerlei verbouwuitdagingen in beeld brengen. Gelukkig, hier geen toestanden als ' Help, mijn man is een klusser', maar 'Operatie Renovatie'. Project: de keuken! Niet onze keuken, maar wel het keukentje van onze bengels! Wat houdt de verbouwing in? De keuken werd wat groter, er is nu een oventje, wat extra werkruimte, een groter rekje en overal een nieuw likje verf. (Enfin, er hier en daar moet er nog een retouche'ke gebeuren wat dat verven betreft- sttt!)

Het uitgangspunt bleef hetzelfde: er werd enkel geknutseld met gerecupereerde/gerecylceerde materialen: véél karton, een overschot vliesbehang (bedankt Sofie!), restjes verf, dopjes ... Resultaat: een origineel keukentje, heel wat knutselplezier (mama) én vooral veel speelplezier (kindjes)! :-)

2 reacties op “Operatie renovatie”

 1. Lot, 20/06/2012 om 22:04:00

  Amai! Wat een upgrade heeft het keukentje gekregen, impressing!!

 2. Tine, 13/07/2012 om 15:08:07

  Amaai Saïda,

  Dat jij dat ziet zitten om zo'n keukentje helemaal zelf te maken. Heel mooi, hoor. :-)

  Het is leuk om hier regelmatig eens te komen kijken naar jullie foto's.

  xxx

Plaats een reactie