Prinsessenboontjes

Nora is vandaag 3 weken! Samen genieten we van dit prille geluk. Marth en Fien zijn verslingerd aan hun kleine zusje en wij zijn apetrots op onze drie prachtige dochters! En stilaan vinden we opnieuw onze 'draai'.

Hoog tijd dus om opnieuw wat op voorhand te plannen én een weekmenu op te stellen. Zo'n weekmenu heeft heel wat voordelen: minder kopzorgen (Wat eten we vandaag??), minder verspilling, méér variatie, méér inspiratie ...

Vandaag op 't menu: een klassieker van over de taalgrens: Luikse salade. Met enkele eenvoudige ingrediënten (mmm ... verse prinsessenboontjes, krokant gebakken spek en aardappelen) zet je in geen tijd een heerlijke maaltijd op tafel! Ideaal dus in combinatie met een hongere baby die rond etenstijd haar melk eist. Planning is everything! :-)


1 reactie op “Prinsessenboontjes”

  1. Daddyo, 9/08/2012 om 22:48:47

    Hééééérlijk :)

Plaats een reactie