Over strandbloemen en zandkoekjes

Zo, de vakantie zit er weer op! We hebben genoten van de leuke zonnige dagen. Even zag het er anders uit maar uiteindelijk heeft  de zomer toch nog ons land bereikt- dankjewel augustus! De voorbije dagen genoten we nog even van het ultieme vakantiegevoel: zon, zee en strandplezier! We picknickten op het strand (met onvermijdelijk een portie zand tussen de boterhammen én tanden), luierden en genoten met volle teugen! Aan het strand zijn Marth en Fien druk in de weer met schopjes, rakeltjes, zandfiguurtjes, putten graven, pootje baden in de kelletjes of de zee én handel drijven! Marth en Fien baten er een strandwinkeltje uit met kleurrijke papieren bloemen. (Op regenachtige dagen werden met crêpepapier, stokjes en plakband/ijzerdraad mooie creaties getoverd.) Dat lucratieve handeltje brengt (letterlijk én figuurlijk) slechts een handvol aangespoelde schelpen op maar plezier is verzekerd!

Plaats een reactie