Zie ginds komt de stoomboot ...

De zenuwen gieren door hun lijf, de onrustige nachten, verhoogde werkdruk (lees: ontelbare tekeningen maken voor de Sint) ...  Herken je dit? Hier, noemen  wij het Sinterklaasstress! Het startschot is gegeven want de Sint en zijn Pieten meerden aan in Stalhille.

Zo'n hoogdag verdient een aangepaste outfit! Zaterdag knutselden we een pietenmuts én werkten Marth en Fien brief voor de Sint af. (Wat die brief betreft, heb ik één advies voor de Sint: zoek nog maar snel nog een bijverdienste. :-/)

De sint is dan wel misschien een oude man mààr hij is wel mee met zijn tijd! Weg met die slome stoomboot, moet ie gedacht hebben en hij schafte zich een vinniger exemplaar aan om vandaag de Stalhilse kids te begroeten.

De intocht van de Goedheilige man deed menig kinderhartjes sneller slaan! Na het aanmeren volgden we de stoet naar de sporthal waar er een heus sinterklaasfeest was: een show, verschillende springkastelen, een ballenbad, grime ...

Plaats een reactie