Dag kerstboom!

Dag kerstboom,

mag ik je versieren?

Met mooie slingers en kleurrijke kerstballen!

Geen kerstfeest zonder een kleurrijk versierde kerstboom! Sfeervol, lekker gezellig terwijl de rest van de wereld er grijs en grauw uitziet. Marth en Fien ontpopten zich tot heuse decorateurs met een leuke kerstboom als resultaat! Tof, zo'n versierde boom maar hun vingers kriebelden nog steeds (en die van Nora ook trouwens) ... Met deze pin gepind in het achterhoofd ging ik aan de slag, bedacht ik dé oplossing: een 'kinderkerstboom'!

Een groot vlak stuk piepschuim (60x100 cm) overtrok ik met groen vilt. De kerstboom vormde ik met een kralenslinger. Zowel het vilt en de kralen werden bevestigd met een lijmpistool, snel en proper! De kerstversierig spotte ik onlangs in de kringwinkel. Zoveel schattigheid (en een vleugje nostalgie!) voor amper 1 euro, ik was meteen verkocht! Onze meiden kunnen nu naar hartelust hun eigen boom versieren! Is ie niet prachtig?

Plaats een reactie