een speelhuisje!

De doos werd omgetoverd tot een speelhuisje! Een huisje met - euch bijna- alles erop en eraan: een deur, raampjes (en gordijntjes ook natuurlijk) én een brievenbus! De belangrijkste benodigdheden zijn: een groooooote stevige doos, tape en een vinnig breekmes! Verder maakt het niet zo héél veel uit, even rondsnuiteren in huis en ongetwijfeld liggen er hier en daar een paar schatten verborgen! Zoals: gekleurde tape, restjes behangpapier (de bloemen!), restjes stof (de gordijnen!), velcro (de gordijnen hangen vast met velcro zodat de kids ze er makkelijk kunnen afhalen en nadien terug ophangen) ... Kortom: recyclage van het hoogste niveau! En dan nu: spelen maar! :-)

1 reactie op “een speelhuisje!”

  1. Oma Linda, 14/02/2013 om 16:44:21

    Wat een toffe creatie! En nu...veel speelplezier voor de kindjes!

Plaats een reactie