Moederdag

Mama is het woord
waar het leven mee begint
Mama is het woord
dat hoort bij ieder kind
Een woord om zacht te zeggen
niet om luid te schreeuwen
Het hoeft niets uit te leggen
en gaat door alle eeuwen
Mama is het woord
waar de mensheid mee begint
Mama is een ander woord voor liefde

- Toon Hermans -

De meiden verrasten me vandaag met hun knutselwerkjes en hun versje. Marth kwam thuis met o.a. een heus kookboek waar de lievelingsrecepten van de hele klas in gebundeld werden en Fien maakte een leuk kadertje met een MA-de-LIEFste. Lieve Marth, Fien en Nora: wàt is het fijn om jullie mamaatje te zijn! :-)

Samen met papa werkte Marth in 't geniep aan een ketting. De 'kralen' (verschillende vormpjes: hartjes, rondjes, auto's, huizen, beertjes ...) werden gemaakt van plasticine. De kralen werden, na het uitharden, aan een touwtje geregen.

Ook voor de oma's gingen we aan de slag. Ik bespoot een leeg conservenblikje met acrylaat lak. Terwijl schilderden Marth en Fien wasknijpers in een vrolijk kleurtje. Even drogen en klaar is kees: een kleurrijk bloempotje! Fijne moederdag!

Plaats een reactie