In 't groen!

Eind augustus dook ik de stoffenwinkel in, de eerste winterstofjes waren er! Voor mezelf kocht ik 1,5 m groene tricot. Het zou een kleedje worden ... maar verder had ik nog geen enkel idee wàt ik er nu precies mee zou gaan doen. Ik had zin om zelf iets te tekenen. Het patroon burda 7828 gebruikte ik als basis. Mijn inspiratie vond ik hier, enkele maanden geleden viel mijn oog op een leuk kleedje uit hun collectie. Toen dacht ik, dàt kan ik ook en voegde dit project toe aan mijn to-sew lijstje! Twee weken geleden maakte ik er eindelijk werk van. Ik tekende het bovenstuk en de kraag, ik twijfelde, ik hertekende, ik knipte mijn patroon uit, ik twijfelde opnieuw en knipte uiteindelijk mijn stof. De patroondelen van de rok werden gespeld en het kleedje kreeg stilaan vorm ... en ik zag dat het goed was!

2 reacties op “In 't groen!”

  1. Oma Linda, 28/09/2013 om 18:27:50

    Proficiat met de prachtige creatie! Het staat je beeldig!

  2. Miek, 22/11/2013 om 9:33:34

    Saida
    Dat is echt schitterend !

    Miek

Plaats een reactie