superette Florette

Knutselen met karton is leuk! Speelgoed maken uit gerecycleerd karton is nog leuker! Ondertussen zijn we al lang niet meer aan ons proefstuk toe: het begon met een auto, toen kwam er een keukentje en een jaar later werd er uitgebreid en gerenoveerd.

Eind juni duwde ik twee schatten (lees: grooooote dozen) in onze auto en in gedachten zag ik manlief al met z'n ogen rollen (denk: wat gaat ze dààr nu weer mee aanvangen??). Het idee was er al: een winkeltje voor de kids! Enkele dagen daarna kreeg het winkeltje al vorm. De afwerking bleef nog even op zich wachten: de laatste dag van de vakantie (!) kreeg het winkeltje een dakje met een leuk cupcake motiefje en een dito toonbankje. 't was het wachten dus wel waard! En de kids? Die vinden het geweldig! :-)

1 reactie op “superette Florette”

  1. silke, 18/09/2013 om 15:58:59

    Zo grappig: ik was op zoek via google naar ideeën omtrent 'knutselen met grote kartonnen doos' en kwam zo op jouw site terecht. Dé manier blijkbaar om oude bekenden tegen te komen!
    Alvast een dikke pluim voor je geslaagd project. Hopelijk lukt het bij mij even goed.

Plaats een reactie