Een keukenschort: hip of oubollig?!

De tijd van de oubollige keukenschorten is voorbij! Tegenwoordig zijn er veel hippe schorten op de markt in allerlei maten, kleuren en modellen. Of nog hipper: maak zelf een keukenschort! Deze middag naaide ik een hip kinderkeukenschortje. Ik koos een vrolijk katoentje (met appeltjes, peren, radijzen, erwtjes ... ) in combinatie met rode paspel. Geen keperkatoen, maar gewoon katoen dus 'voerde' ik de ommezijde met effen katoen. Kwestie dat de keukenschort zijn werk (vlekken op kledij vermijden) doet natuurlijk!

Het schortje maakt deel uit van een cadeaubox. De box bevat bakmeel, suiker, prinsessenglazuur én cupcakevormen. Samen cupcakes maken en versieren: plezier gegarandeerd! Veel bakplezier én laat je verleiden door ... zoetigheid!

Plaats een reactie