een nieuw speelhuisje

Begin vorig jaar knutselde ik een kartonnen speelhuisje. Uren plezier, uitgelaten enthousiasme en stiekeme smulpartijen later, begon het huisje wat van z'n pluimen te verliezen. Rijp voor de sloop en een laatste rit naar het containerpark!

Begin september, reed ik -na een werkdag- huiswaarts met een grote doos in de koffer! Just gepast! Een nieuwe doos= een nieuwe uitdaging. Onderweg werden er al volop plannen gesmeed: een boot, een poppenkast of ... De plannen kregen nog wat tijd om te rijpen. Elke bouwheer zal zich hierin herkennen: een bouwproject is een work in progress. :-)

Tijdens de herfstvakantie kreeg de saaie bruine kartonnen doos vorm: een deur, een luikje en vensters. Er werd gewerkt aan een nieuw speelhuisje. Tijdens het voorbije weekend kreeg het huisje kleur. Er werd geschilderd, behangen en gordijntjes opgehangen. Have fun, lieve Bengels!

Plaats een reactie