Carnaval!

Gelukkig geldt er hier géén confetti - of slingerverbod tijdens het traditionele carnavalsfeest! (Deze kinderen hebben minder geluk :-/) Marth en Fien hebben er al zin in! Marth wordt voor de gelegenheid de prachtige prinses Belle en Fien verkleedt zich als de vrolijke én dappere Tinkerbell.

Ik kocht geel satijn, groen satijn én vooral véél tule en ging enthousiast aan de slag. Een topje later (patroon Belle uit een boek!), was mijn enthousiasme al wat bekoeld: een slechte pasvorm. Hop, de vuilnisbak in en opnieuw aan het werk ... mét een zelfgetekend patroon en een nieuw stuk stof! Het voorbije weekend werkte ik Marth's kleed af en deze middag kreeg Fiens kleed nog drukknoopjes.

Deadline behaald? Check! Marth happy? Check! Fien happy? Check (detail: ze had geen zin om te poseren)!

Plaats een reactie