na-aperij

Alles begon met een gekregen coupon (lees: een afdankertje). ik wist niet meteen wat ermee aan te vangen maar het motiefje intrigeerde me wel, dus hield ik het bij want het kon misschien ooit wel ééns van pas komen (lees: ik kan moeilijk afscheid nemen van stofjes). Tot ik enkele weken geleden de lente/zomerkledij uit mijn kast opdiepte. Een van mijn favoriete t-shirts namaken met 't stofje: ik zag het al hélémaal zitten. Door de eenvoudige snit vraagt het patroon om een soepel stofje met leuk motiefje. Meteen werd het project bovenaan mijn to do-lijstje gezet  (maar zoals je wel wéét zijn lijstjes niet altijd gemaakt om gevolgd te worden .. tot vandaag!).

Ha! Patroonpapier, potlood, speldjes en mijn favo t-shirt: check. Het patroon overtekenen was een fluitje van een cent. Het naaien eigenlijk ook: amper vier patroondelen (VP, RP, beleg VP, beleg RP). Een coupon minder en mijn kleerkast een t-shirt rijker: me happy!

1 reactie op “na-aperij”

  1. Hanne, 19/05/2014 om 8:38:26

    Staat je wel goed moet ik zeggen!

Plaats een reactie